2012. október 12., péntek

Interjú Aleister Crowleyval a 137. születésnapján

Kedves Olvasók!
Bár a fizikai világ törvényei erősen korátoztak minket a születésnapossal való kommunikációban, a hiányokat intuícióval pótoltuk.
Engedjétek meg, hogy bemutassam XX. század okkultizmusának egyik legmeghatározóbb alakját, saját bevallása szerint Anglia két legnagyobb költőjének egyikét, a valaha született egyik legtehetségesebb sakkjátékosát, hegymászót, hogy ne csigázzam tovább az érdeklősét a “világ leggonoszabb emberét”: Aleister Crowleyt.

Image
-Köszöntöm, Mr Crowley! Nagyon szépen köszönöm, hogy elfogadta meghívásunkat. Felhetetnék néhány kérdést az ön életéről és munkásságáról?
-Fényem az eltelt évek alatt mit sem kopott, de megjelenésem minden kétséget kizáróan a Törvény szerint való. Szivesen teszek eleget az invitálásak.
-Ez vitathatatlan. Először is szeretném megkérdezni, hogy hogy telt az elmúlt 65 éve?
-A halál érzéki csókjának ízével az ajkamon folytattam utam a létezés végtelen tengerén.
-Van-e lehetősége sakkozni a túlvilágon?
-Valójában már életem során rájöttem, hogy az én személyem túl sok lehetőséget rejt ahhoz, hogy az időmet arra fecséreljem, hogy eggyé válljak e nemes sport patetikus űzőinek társaságával.
-Mivel tölti tehát halála utáni létezését?
-Folytatom munkásságomat az Új Eonnal kapcsolatban, továbbá élvezem az egyesülést korábbi inkarnációimmal.
-Milyen véleménnyel van a korunkban lezajló spirituáis ébredésről?
-Milyen spirituális ébredés? Esetleg egyéni lehetőségekről beszélhetünk, amit leginkább az általam kidolgozott módszerek biztosíthatnak a kitartó jelöltek számára. Ugyanakkor fontos megjegyeznem, hogy nem fordítottam kiemelt figyelmet halálomat követően az egyéni gyakorlók haladására.

-És a fejlődő tudományról?
-A tudósok időnként belebotlanak az okkult ismeretek bizonyos részleteibe, és hatalmas port verve bejelentik a felfedezéseiket. Mindezek egy mágus számára a kezdetek óta nyilvánvalóak.
-Szeretne korunkban élni?
-Kétségkívül ebben a korban is élek a költészetemen és a kutatásaimon keresztül. Hogy ez kedvemre való volna-e? Inkább azt mondanám, hogy természetes.
-Végezetül szeretném megkérdezni, hogy mit üzen az olvasóinknak?
-Thou what ye will, shall be the whole of the law!

-Love is the law, love under will. Köszönjük szépen, Mr Crowley! Boldog születésnapot!
Az interjút Dorek Todd
és
Atomm Agramma készítették

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Élet és lélek

Élünk, mozgunk, alkotunk. Egy ponton meg kell tanulnunk önmagunkkal mint spirituális lénnyel azonosulni. Az Univerzumban minden energia. ...