2014. július 8., kedd

Sör - Akkor mégis gyógyszer?

Gyógyhatásairól

A sör kivállóan használható keringési és szívbetegségek megelőzésére és kezelésére, beleértve a koszorúér megbetegedéseket. Ellenállóbbá teszi az érfalakat. Megelőzi a szívrohamokat, agyvérzést és az érelmeszesedést. Napi 1-2 pohár elfogyasztásával, jelentősen csökkenthetjük annak kockázatát, hogy szívinfarktusunk legyen. Fokozza az évágyat, segíti az emésztést és az anyatej termelését.

Idős korunkban támogatja szellemi frissességünk és testi egészségünk megőrzésétAz Alzheimer-kór, a csontritkukás, az epekő, a cukorbetegség, a vesekő, a prosztatarák, mellrák, általában a rák legtöbb formája ellen ellenállóságot alakít ki és elősegíti a gyógyulást. 

A Helicobacter pylori fertőzésre az egyik leghatékonyabb természetes kezelési módszer a rendszeres sörfogyasztás. A H. pylori baktériumot gyakran a gyomorfelélyek és a gyomorrák okozójaként emlegetik.

Hogyan működik?
A sör segíti a jó koleszterin (HDL) képzését, ami a szív és érrendszeri betegségek elkerülése szempontjából fontos.  B6 vitaminban gazdag. Jól hidratál.

Akár vezethetsz is!
Természetesen senkit sem buzdítunk alkoholfogyasztásra. A sör jótékony hatásai az alkoholmentes vagy alacsony alkoholtartalmú sörökre is ugyanúgy jellemzőek. 
Napi 1-2 pohár elfogyasztásával sokat tehetünk egészségünkért.

Egészségetekre!

Thomas Stonewell
(Atomm)


Forrás: webmd, saját tanulmányaim, UEA, Lowestoft College
kép: wikipedia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Élet és lélek

Élünk, mozgunk, alkotunk. Egy ponton meg kell tanulnunk önmagunkkal mint spirituális lénnyel azonosulni. Az Univerzumban minden energia. ...