2014. december 20., szombat

Yuleköszöntő!Kedves Olvasóink!


Közeleg a napforduló ünnepe. Érezzünk, ahogy a megszülető Fény beragyogja otthonainkat és szívünket, átjárja cselekedeteinket. Ezen a napon ne csak házunkat, de lelkünket is öltöztessük díszbe: legyen az ünnep a szeretet, a megbocsátás, a megbékélés ünnepe! Fogjuk meg a kezét azoknak, akik eltévedtek, öleljük meg azokat, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Adjuk önzetlenül, ha adunk, és fogadjuk örömmel ne az ajándékot, de az ajándékozást magát. Éreztessük másokkal, hogy emberek, mert embernek leginkább így érezhetjük magunkat. Emlékezzünk meg a planétánkról és a rajta élő megannyi létformáról is, tehetségünk szerint. Vigyünk bár a madaraknak magvakat, a kisállatoknak diót és mogyorót vagy ajánljunk a Föld lelkéhez fohászt, emlékezzünk: a legnagyobb felajánlás, amit tehetünk, cselekedeteinken keresztül valósul meg. Amíg építő módon gondolkodunk és cselekszünk, életünk maga lesz a fölajánlás. Ajándék, mellyel nem csak egy embernek, egy tollas vagy szőrös jószágnak az életét tesszük szebbé, hanem az egész Univerzumnak adunk valami többet ezáltal.

Kívánunk áldott ünnepet:
Dorek Todd és az Aranysárkányok Rendje
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Élet és lélek

Élünk, mozgunk, alkotunk. Egy ponton meg kell tanulnunk önmagunkkal mint spirituális lénnyel azonosulni. Az Univerzumban minden energia. ...